Nieuwsbrief in balans
27 november 2021
Hallo bezoeker,

In Balans is een diëtistenpraktijk voor Voeding, Leefstijl en Bewustwording.
De afgelopen jaren zijn we uitgebreid naar een team van 4 mensen. We stellen ons kort aan jou voor.

    Sylvia Jelierse team Sylvia
Ik ben Sylvia, opgegroeid in Haarlem en in 1990 voor mijn werk verhuisd naar Twente. Ik heb 2 volwassen kinderen. Naast diverse scholingen op het gebied van voeding en gedrag heb ik de opleiding tot orthomoleculair therapeut afgerond. Ik heb mijn daarnaast verdiept in de psychologie, Chinese geneeswijzen en Qigong, een meditatievorm met beweging.

Ik ben ervan overtuigd dat lichaam en geest elkaar beïnvloeden. Het eten is vaak een uiting van hoe iemand zichzelf voelt en met zichzelf omgaat. Zelf heb ik hier ervaring mee, door jarenlang te kampen met een eetstoornis en later door disbalans in werk en privéleven. Uiteindelijk is het me gelukt een goede balans te vinden. Ik ben liefhebber van lekker en gezond eten en drinken, wandel graag op het strand en houd van dansen.
Sylvia werkt maandag t/m vrijdag, locatie Groot Driene.

    Caran Somsenteam caran
Ik ben Caran en vanaf februari 2019 werkzaam bij diëtistenpraktijk In Balans.
In juli 2016 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Gedurende het laatste studiejaar heb ik stage gelopen bij In Balans en hier ook mijn afstudeeronderzoek gedaan. Daarnaast gaf ik ook mijn eigen avondspreekuren.

Nadat ik ben afgestudeerd, heb ik een aantal vakken aan de Wageningen Universiteit gevolgd van de master Nutrition & Health (Voeding & Gezondheid).
Vervolgens ben ik aan de slag gegaan bij een diëtistenpraktijk in Deventer. Ik heb hier veel ervaring opgedaan over verschillende ziektebeelden en eetproblematiek. Tevens heb ik veel cliënten behandeld met eetstoornissen en/of ander eet(gestoord)gedrag. Ook heb ik het afgelopen jaar de post HBO Cognitieve Gedragstherapie afgerond.
Daarnaast ben ik werkzaam geweest bij Skinnyminds. Skinnyminds is een bedrijf in Amsterdam die een programma heeft ontwikkeld op het gebied van afvallen en de psychologie achter eten. Ik verheug mij erop om met u kennis te maken!
Caran werkt 4 dagen per week (ma t/m do) bij In Balans locatie Weldamstraat. 

    Babette van Haareteam Babette
Mijn naam is Babette, ik ben juli 2021 afgestudeerd als gediplomeerd diëtist aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik werk sinds juli 2021 bij In Balans als diëtist waar ik het erg naar mijn zin heb. Daarnaast vind ik het leuk om sportief bezig te zijn, ik ben vier dagen in de week te vinden in de sportschool waar ik krachttraining beoefen. En ik heb ook al een keer de Nijmeegse vierdaagse uitgelopen. Ik houd ervan om mijzelf uit te dagen!
Op dit moment begeleid ik veel cliënten die deelnemen aan het GLI programma van SLIMMER ook in samenwerking met fysiotherapeuten en leefstijlcoaches. Dit doe ik met heel veel plezier.
Wat ik belangrijk vindt is dat een voedingsadvies niet moet voelen als een dieet, maar als een leefstijl! Ik help graag mensen hun leefstijl te vinden, elk voedingspatroon is namelijk weer anders.
Babette werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag op de locatie Langelermaatweg.

    Fred Smitteam Fred
Ik ben Fred. Een nuchtere Twentenaar en vader van 3 kinderen. Ik ben breed opgeleid in de techniek, waaronder systeembeheerder en programmeur. Maar ook als elektrotechnicus en vrachtwagenmonteur.
Bij In Balans regel ik de dingen achter de schermen.
Als digitist maak en onderhoud ik de infrastructuur, waaronder onze website en webwinkel.

Ook met enige regelmaat ben ik bezig om kasten te verplaatsen en dingen op te hangen.

    Stagiaire Femke Schutteam femke
Mijn naam is Femke, 4e jaars voeding en diëtetiek student aan Hanze hogeschool in Groningen, en vanaf februari 2022 stagiaire bij In Balans.
Ik ben aan deze studie begonnen door mijn eigen worstelingen met eten, ik vond het moeilijk om een balans te creëren en viel snel terug in slechte patronen.
Nu gaat het gelukkig goed, ik denk dat ik door mijn eigen ervaringen ook persoonsgerichte begeleiding kan geven als diëtist.
Ik zou mij graag nog verder willen ontwikkelen en ik denk dat In Balans hier de juiste plek voor is, aangezien zij veel focussen op de relatie tussen de mentale en fysieke gezondheid wat ik zelf ook heel belangrijk vind. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de keuken waar graag kook en bak, ook houd ik van wandelen in de natuur en gamen.


Je kunt bij ons terecht voor al je (dieet) vragen over voeding. Denk aan overgewicht, ondergewicht, diabetes, prikkelbare darm syndroom, eetproblemen.
Dit is slechts een kleine greep, voor meer informatie klik dan op deze link.

Wat bieden we nog meer naast ons normale aanbod:

  Leefstijlprogramma SLIMMER

Samen met fysiocentrum Kamminga verzorgen wij het GLI programma SLIMMER.
Een leefstijlprogramma van 2 jaar dat wordt vergoed. Tijdens dit programma ga je samen in een groep sporten en word je begeleid door een leefstijlcoach, een fysiotherapeut en een diëtist.
Babette zal je namens ons begeleiden in dit traject. Wil je meer informatie, mail ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


  Voel Je Goed
Samen met Wijkracht verzorgen we een aandeel in het programma van Voel Je Goed.
Dit is een programma voor mensen die laaggeletterd zijn, die moeite hebben met lezen en schrijven.
Caran verzorgt hierin namens ons een aantal lessen en een bezoek aan de supermarkt.
Heb je moeite met lezen en schrijven? Wil je een programma volgen die jou helpt bij een gezonde leefstijl?
Neem contact op met ons via 074-2426438 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


  Programma In Balans met voeding, ontspanning en coaching
Sylvia verzorgt per 1 januari een specifiek aanbod waarbij een combinatie wordt gemaakt met voeding, ontspanning en coaching. Je kunt kiezen uit programma’s van 3 maanden, 6 maanden en 1 jaar.
Daarna volgt een onderhoudsprogramma zodat jij jouw resultaten kunt behouden.
Wil je alvast meer informatie, mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een berichtje via het contactformulier op onze website.


  Webwinkel In BalansAfhaalpunt small
We hebben per 1 januari 2022 onze webwinkel weer terug!
Fred gaat ons opnieuw ondersteunen hierin. Voor vele cliënten fijn om te lezen.
De producten die we hierin aanbieden kunnen een goede ondersteuning bieden bij het afvallen.
Daarnaast hebben we ook producten voor mensen die meer energie willen, een allergie hebben of op gewicht willen blijven.
Klinkt mooi toch? Voor meer informatie stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 
Abonneer u hier op onze nieuwsbrief.Joomla Extensions powered by Joobi
 
     Contact   Nieuwsbrieven
Betalingsvoorwaarden   Privacy
     Een klacht?   BMI CHECK !

 

 

 
logo DCN   logo nvd   Logo KP   dit logo small
 
 
 K.v.K nr: 69112142 youtubeiconlinkediniconfooterfacebookiconfootertwittericon
Copyright In Balans 2022